Over ons

Diertens Accountants & Belastingadviseurs is een klein maar veelzijdig accountantskantoor in Leek. De spil van het kantoor is Geert Jan Diertens AA RB. Doordat Geert Jan zowel Accountant Administratieconsulent (AA) als Register Belastingadviseur (RB) is, kan hij u als MKB’er of zelfstandige breed adviseren op het gebied van financiën, administratie en belastingen. Diertens is flexibel en de lijnen met de klanten zijn kort.

 

Netwerk van deskundige professionals

Diertens Accountants & Belastingadviseurs beschikt over een netwerk van deskundige accountants en belastingadviseurs met wie al jaren wordt samengewerkt. Hierdoor kan Diertens desgewenst snel extra capaciteit inschakelen. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom hebt u altijd rechtstreeks contact met Geert Jan Diertens. Hij is 24/7 voor u bereikbaar.

 

Geert Jan Diertens AA RB

Geert Jan Diertens is een kundig accountant en belastingadviseur met bijna 30 jaar ervaring. Het vak leerde hij vanaf 1988 bij Klip Accountants & Belastingadviseurs in Groningen. Van 2000 tot 2014 was hij mede-eigenaar van Accountantskantoor Hoeksema & Diertens. Vervolgens was hij in 2014-2015 vennoot bij De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep. In 2016 richtte hij Diertens Accountants & Belastingadviseurs op. Dit kantoor bedient sindsdien een groeiend aantal MKB’ers en zelfstandigen in Noord-Nederland.

 

Aangesloten bij NBA en RB

Diertens Accountants & Belastingadviseurs is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB). Met behulp van de permanente educatie die door deze organisaties wordt aangeboden, houdt Diertens de kennis op een hoog niveau.

 

Delen: